Dana Eti Pişirme Önerileri
![](https://www.hasdoner.com.tr/wp-content/uploads/2020/02/et-haritasi-dana_06.11.2019_03_56_44-900x675.jpg)
ÜRÜN | HAYVANIN NERESİNDEN | PİŞİRME ÖNERİSİ |
Dana Kontrfile | Kontrfile | Fırın, Izgara, Tava |
Dana Antrikot | Antrikot | Fırın, Izgara, Tava |
Dana Kuşbaşı | But | Yemeklik |
Dana Nuar | Nuar | Haşlama, Rosto |
Dana Haşlama Kemiksiz İncik | İncik | Haşlama |
Dana Tas Kebap | Tranç, Yumurta | Yemeklik, Izgara, Haşlama |
Dana Sote | Tranç, Yumurta | Tava |
Dana Gulaş | Tranç | Fırın |
Dana Kıyma (Az Yağlı) | Kol But | Yemeklik |
Dana Kıyma (Köftelik) | Döş, Gerdan | Izgara, Tava, Kızartma |
Dana Kıyma (Yağsız) | But | Yemeklik |
Dana Bistrongonoz | Tranç, Yumurta | Izgara, Tava, Kızartma |
Dana Kuşbaşı (Yemeklik) | Kol, Gerdan | Yemeklik |